23948sdkhjf

Polar Is solgt til Erhvervsinvest

Familien bag den førende danske isproducent har indgået aftale med Erhvervsinvest om salg af Mejerigaarden A/S, der sælger varemærkerne Polar Is og Bravissimo Is.
Efter et positivt forhandlingsforløb har familien Sørensen og Erhvervsinvest aftalt at gennemføre et ejerskifte i Mejerigaarden A/S. Den nye ejerkreds består herefter af Erhvervsinvest med en ejerandel på 90%, og ledelsen som ejer de resterende 10%.

Med erhvervelsen af Mejerigaarden ønsker Erhvervsinvest at understøtte selskabets fortsatte vækst på det danske marked samtidig med at fokus øges på at opnå et stigende salg i det øvrige Skandinavien og Nordeuropæiske marked.

Erhvervsinvest ønsker ligeledes at videreføre og udbygge Mejerigaardens position som et konkurrencedygtigt dansk alternativ til de multinationale konkurrenter indenfor iskrembranchen. Produktionen fortsætter på det nuværende produktionsanlæg fra hovedkontoret i Thisted.

- Mejerigaarden er en god og veldrevet virksomhed med betydelige muligheder for yderligere værdiskabelse. Virksomhedens forretningsmodel med fokus på fremstilling af produkter af høj kvalitet udelukkende baseret på friske råvarer kombineret med virksomhedens dygtige ledelse og medarbejdere giver gode muligheder for fortsat ekspansion,” udtaler Thomas Marstrand, direktør og Managing Partner i Erhvervsinvest.

Mejerigaarden blev grundlagt i 1933 og har opnået en position som den førende udbyder af iskremprodukter i Danmark, da selskabet de seneste 10 år har haft en gennemsnitlig årlig vækst på omkring 15%.

Mejerigaarden er beliggende i Thisted og råder over et stort og moderne produktionsapparat. Der er 145 ansatte i virksomheden. Mejerigaarden udvikler, producerer og sælger iskremprodukter under varemærkerne ”Polar Is” og ”Bravissimo Is” til Danmark og en række nordeuropæiske lande.

Kilde: Erhvervsinvest

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157