23948sdkhjf

10 messer i én

Hannover Messen er i fuld gang og løber til og med fredag. Som sædvanligt kan man finde et væld af nyheder inden for industrien.
Faktisk er Hannover Messe mere end bare en enkelt messe – der er nemlig tale om en gruppe af 10 forskellige messer, der tilsammen dækker hele industriens værdikæde. Hovedtemaerne for Hannover Messe 2008 er industriel automation, energiteknologi, subcontracting og service samt fremtidens nye teknologier. I messecentrets mange haller vil man kunne udforske et væld af områder inden for industrien. I år er der fokus på:

Procesautomation: Tre haller er dedikeret til Interkama+, der er messen for procesautomation. Her kan man opleve alt fra individuelle komponenter til hele anlæg.

Fabriksautomation: I fem haller kan man opleve integrerede automationsløsninger, der i dag er en dominerende trend inden for fabriksautomation. Specialister i maskinbygning, elektroteknik og elektronik vil præsentere det nyeste inden for industrien.

Industriel bygningsautomation: Denne messe illustrerer trenden med at integrere perifær-installationer og produktfaciliteter med procesautomationssystemer.

Den digitale fabrik: Oplev alle de it-værktøjer, som en virksomhed har brug for til udvikling, produktion, distribution, service og support.

Subcontraciting: Hele værdikæden er i fokus på Hannover Messe, og underleverandørerne har deres egen messe, hvor de kan vise deres produkter frem.

Energi: Denne messe præsenterer hele spektret af teknologier til et fremtidssikret energimiks. Det gælder processer til både konventionelle og nye energikilder.

Kraftværksteknologi: Den nye messe Power Plant Technology kompltterer energi-livs-cyklussen på Hannover Messe. Dette er kraftværkernes platform til præsentation af de seneste teknologier.

Rørledningsteknologi: Denne messe er blevet udvidet i år og dækker nu hele værdikæden for transport af olie, gas og vand.

Mikroteknologi: Fra 2008 vil fokus på mikro- og nanoteknologi skifte, så det nu i højere grad omhandler komplette mikroløsninger. Udstillerne vil fremvise alle trin i processen med løsninger til alt fra konstruktion og materialer til produktion og interface management.

Forskning og udvikling: I år er Japan officielt partnerland for Hannover Messe, og på R&D-messen kan man finde japanernes udstilling. Som high-tech pioner sætter Japan standarden for teknologisk innovation. På denne del af messen kan de besøgende også lære meget mere om den seneste teknologi og forskningsprojekter fra universiteter, forskningsinstitutioner og innovative virksomheder.

TectoYou: Fremtidens succes for industrien kræver tilgang af motiverede unge, og derfor er en særlig messe målrettet det unge publikum. Her vil handelsorganisationer, virksomheder og andre organisationer forsøge at få en ny generation interesseret i teknologi.

Kilde: Hannover Messe - http://www.hannovermesse.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063