23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Coop investerer 100 millioner i madbutikker

Lokale dagligvarebutikker får nu en saltvands-indsprøjtning

I løbet af de kommende 15 måneder vil Coop og de selvstændige brugsforeninger investere cirka 100 millioner kroner i moderniseringer af Dagli´Brugser i 130 mindre byer over hele Danmark. Projektet skal gøre dem til mere attraktive madbutikker.

- Hvis ikke vi gør noget nu, ville mange byer miste deres sidste butik i løbet af få år, siger kædedirektør Jesper K. Andersen, Dagli´Brugsen og LokalBrugsen, i en pressemeddelelse.

Dagli´Brugsen har i år haft premiere på et nyt koncept, ”Fremtidens Dagli´Brugs”, som nu er blevet testet i 10 butikker. Resultaterne har været så gode, at man nu sætter tempoet op. I løbet af de kommende tre måneder åbner cirka 30 moderniserede butikker, og hensigten er at ombygge yderligere 100 i løbet af 2016.

Friske færdigretter

Blandt de nye elementer i konceptet, at der kommer flere måltidsløsninger i form af eksempelvis friske færdigretter og sandwich, og at udvalget af lokalt producerede fødevarer bliver større.

- Derover vil vi allerede fra næste år tage initiativer, der bringer Coops madagenda, Sammen om bedre mad, i øjenhøjde med vores kunder med aftenarrangementer, hvor borgerne mødes om madoplevelser i butikkerne, siger Jesper K. Andersen.

På lidt længere sigt vil Dagli´Brugsen også gå i spidsen for at skabe madfællesskaber i de over 300 byer, hvor kæden har sine butikker.

Der vil også blive investeret i bygning af helt nye butikker. I Bindslev i Nordjylland tages søndag eksempelvis første spadestik til en helt ny Dagli´Brugs, der åbner næste år. Her er der tale om en investering på over 10 millioner kroner.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|