23948sdkhjf

Kontaktmøde gav kontrakter i hus

Flere virksomheder kunne gå hjem med kontrakter i hus efter at have deltaget på kontaktmødet PAVE, arrangeret af Håndværksrådet International. Under overskriften ”Biomassse til bioenergi” mødte 100 europæiske virksomheder op for at skabe kontakter til potentielle nye kunder og samarbejdspartnere.
PAVE trademeeting er navnet på en række møder for virksomheder og organisationer inden for udvalgte brancher.

PAVE Viborg 2008 var arrangeret til fordel for virksomheder og organisationer, som er aktive inden for sektorerne biomasse og bioenergi. Et arrangement, der nu er veloverstået. Projektleder Jacob Mogensen gør i dag status:

- Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra de deltagende virksomheder, så det er mit indtryk, at kontaktbørsen har været en stor succes.

Han fortæller til redaktionen på Process Supply, at især de litauiske virksomheder fik gode kontakter med sig hjem. En litauisk virksomhed fik endda signeret to kontrakter til selve arrangementet, hvilket er højst usædvanligt.

100 virksomheder fik kontakter
Til arrangementet deltog godt og vel 100 virksomheder, heraf 50 fra Danmark og resten kom stort set fra hele Europa. Hver virksomhed deltog gennemsnitligt i 10 møder på to dage, så der var stramme tidsplaner, der skulle overholdes.

Miljøminister Connie Hedegaard stod for den officielle åbning af kontaktbørsen, og hendes store indblik og forståelse for sektorerne og kendskabet til de mange problemer, som virksomhederne kæmper med, gjorde stort indtryk på de deltagerne.

Arrangementet er det fjerde i rækken, hvor virksomheder har kunnet mødes business-to-business for at diskutere konkurrencedygtige forretninsgskoncepter, etablere nye internationale netværk og skabe grobund for nye samarbejder og kontrakter.

Arrangementet i Viborg blev stablet på benene i samarbejde med 21 partnere rundt om i Europa, som også har hjulpet med at markedsføre eventen over for erhvervslivet i de pågældende lande.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079