23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

425 bagerier lukket på 10 år

Men gourmetkæder er i fremgang

De seneste 10 år er 425 traditionelle bagerier i Danmark lukket. Ifølge organisationen Bager- og Konditormestre i Danmark er branchen dermed skrumpet ind med 36 procent, skriver Politiken.

Samtidig er kvalitetsbagerier som Emmerys og Meyers Bageri i fuld vækst.

- De, der har succes i dag, er alle sammen nogle, der har kvaliteten i højsædet, siger Klavs van Hauen, indehaver af bageriet Reinh. van Hauen.

Samtidig skyldes ændringen ifølge kommunikationschefen i Bager- og Konditormestre i Danmark, Anders Grabow, at bagværk har fået langt mere plads på sendefladen i dansk tv.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11|instance-web04