23948sdkhjf

Ny adm. direktør i Flex Pack Industry A/S

Jesper Kampmann er pr. 1. maj 2008, som led i et generationsskifte, udnævnt til adm. direktør i Flex Pack Industry A/S og afløser dermed René Kampmann, der fremover vil hellige sig bestyrelsesarbejde og strategisk udvikling af de øvrige selskaber i Reka Holding Koncernen.
Jesper Kampmann er 33 år, og oprindeligt uddannet økonom i 1998, men har siden 1999 arbejdet i mærkevareindustrien med salg af FMCG. I perioden fra 1999 som cateringkonsulent i selskabet Oscar A/S og fra 2001 til 2004 som Key accountmanager i Santa Maria A/S, med ansvar for selskabets detailsalg til blandt andet Coop Danmark.

I april 2004 blev Jesper Kampmann hentet til stillingen som salgs- og marketingchef i firmaet Flex Pack Industry A/S, og blev pr. 1. oktober 2006 udnævnt til salgs- og marketingdirektør.

Jesper Kampmann har i løbet af sine 4 år i Flex Pack Industry A/S stået i spidsen for udviklingen af selskabets brands Nupo og Villa Verde, der i dag har opnået en særdeles stærk position på det danske detail- og cateringmarked.

Kilde: Flex Pack Industry

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079