23948sdkhjf

It’s All about Salmon ...

Marel inviterer lakseindustrien til Salmon ShowHow
Det hele handler om laks, når procesudstyrleverandøren Marel 10. februar næste år samler store dele af lakseindustrien til virksomhedens såkaldte Salmon ShowHow i København.

Arrangementet er dedikeret 100 procent til lakseforarbejdningsindustrien. Ud over muligheden for at mødes og diskutere de seneste teknologiske udviklinger byder dagen på gæstetalere, som adresserer vigtige aktuelle emner relateret til lakseindustrien.

- Og så kan deltagerne også tage deres egne fisk med, så de præcis kan se, hvad udbyttet er, når vores udstyr bliver brugt til dem. Der er jo stor forskel på råvarer, bemærker Mette Olsson fra Marels salgsafdeling.

Arrangementet er blevet holdt 14 gange før. I år var der flere end 300 besøgende, som repræsenterede 150 forskellige firmaer fra 30 lande fra alle dele af verden.

Simuleret produktionsmiljø


Deltagerne vil på tætteste hold opleve, hvordan Marels procesudstyr fungerer i et simuleret produktionsmiljø - både standardmaskiner og komplette, integrerede proceslinier.

- Med de stadigt stigende behov hos lakseproducenterne til at sikre en hygiejnisk produktion, med øget udbytte og forbedret udnyttelse af råvarerne, er Salmon ShowHow en værdifuld mulighed for producenterne til at opleve, hvordan vores udstyr kan bidrage til at opfylde disse behov, nævner Marels product marketing manager, Michael Hjortshøj.

Marel leverer også procesudstyr, integrerede systemer, softwareløsninger og service til kød- og fjerkræindustrierne, men 10. februar er det altså, som Marel selv formulerer det, All about Salmon.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11