23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Jensen's Køkken satser på flere fastansatte

Medarbejderne kommer på kurser, når lavsæsonen nu sætter ind

På Jensen's Køkken i Struer er der kommet flere fastansatte, og det er tillidsrepræsentantens idé, skriver nnf.dk.

Tidligere ansatte fødevareleverandøren omkring 30 afløsere i højsæsonen om sommeren. Den ordning er man gået væk fra, og nu er det omkring 15, fordi man har fastansat flere.

- Når lavsæsonen begynder efter skolernes efterårsferie, kommer de ansatte på kurser i hold. På den måde er der altid en stab på virksomheden til at klare den daglige produktion, mens kollegerne dygtiggør sig på kurser, siger tillidsrepræsentant Lars Thulstrup, der er idemanden til ændringen, til NNF.

Jensen's Køkken er en del af Jensen Food Group, der også driver Jensens Bøfhus. Køkkenafdelingen producerer 40-60 ton sovs om ugen, og desuden blandt andet marinader, hotwings og spareribs til detailhandelen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.068|instance-web02