23948sdkhjf

Irma afslører nethandlens Top 15

Her er de dagligvarer, danskerne køber mest på nettet
Handlen med dagligvarer på nettet stiger og stiger, og alene hos Irmas netbutik, Irma.dk, her der de seneste 12 måneder været en stigning i salget på op imod 80 procent, oplyser Irma i en pressemeddelelse.

Og en frisk opgørelse fra Irma.dk viser, at danskernes køb på nettet ikke er helt så anderledes end det, de køber i de fysiske butikker, som man måske kunne forvente.

Her er Irma.dk's Top 15, målt i styk:

1. Økologisk minimælk
2. Økologisk letmælk
3. Økologisk skummetmælk
4. Agurker
5. Økologiske bananer
6. Mineralvand med brus, 1,5 l.
7. Formodnede avocado
8. Tusindfryd toiletpapir
9. Grofthakkede tomater
10. Kildevand 0,5 l.
11. Økologiske æg
12. Tusindfryd køkkenruller
13. Minimælk
14. Økologiske gulerødder
15. Spier 3 l. rødvin

Tunge varer sælger godt

- Generelt sælger vi rigtig meget vin, kaffe og kød, så hvis vi havde målt i kroner og ører og ikke i styk, havde det ligget højere, siger kommerciel direktør Jesper Wacherhausen, Irma.dk, der peger på tre interessante ting ved Top 15:

- Vi kan se, at vi der bliver købt relativt mere af de lidt tungere og større varer, som for eksempel halvanden liters vand, toiletpapir og flåede tomater på dåse. Her vil kunderne gerne slippe for slæbet selv.

- Den anden ting er, at vi sælger så meget frisk frugt og grønt. Her har mange hidtil ment, at der ville forbrugerne selv se og røre varerne, før de købte. Men når avocado bliver købt i så stort omfang, viser det, at vi er kommet ud over den barriere, og at kunderne har tillid til den kvalitet, de køber hos os.

- Den tredje ting er, at vi ser stadig flere virksomheder købe hos os. Det store salg af halvliters vand er udtryk for det, siger Jesper Wacherhausen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078