23948sdkhjf

Ocean Prawns i generationsskifte

Kristian Barslund Jensen ønsker, at rejekoncernen Ocean Prawns går i arv til sønnerne. Men byder en investor den rette pris, vil familien overveje at sælge
Generationsskiftet i den succesrige fiskekoncern Ocean Prawns er i fuld gang. Og der er mange store følelser involveret i spillet om at bevare firmaet på familiens hænder.

- Det er altafgørende for mig, at ejerskabet af Ocean Prawns bliver i familien. Men hvis der en dag kommer en investor og siger, at han vil købe koncernen for et større milliardbeløb, ja, så kan det godt være, at jeg og mine to sønner vil overveje at sælge. Umiddelbart har vi ingen salgsplaner, siger administrerende direktør og hovedejer, Kristian Barslund Jensen, til Berlingske Business.

Bornholmske Ocean Prawns har bygget forretningen op på fiskeri og salg af primært rejer fra Nordatlanten. Næste år ventes en rekordomsætning på 1,1milliard kroner.

Virksomheden blev stiftet i 1976 og hører til i et mindre domicil i Nexø, med 400 ansatte og mange datterselskaber i ind- og udland.

Et glidende generationsskifte begyndte for fem år siden, og er nu så langt fremme, at sønnerne, 39-årige Daniel Barslund Jensen og 35-årige Martin Barslund Jensen, for to år siden kom med i bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079