23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Pizza Hut kæmper med at finde franchise-folk

Det er mest de forkerte, der viser interesse for konceptet

Det er ikke helt nemt at give den amerikanske kæde Pizza Hut et comeback i Danmark, hvor de daværende tre restauranter i Aalborg, Aarhus og Lyngby blev lukket i 2009.

Det konstaterer Toke Allentoft fra Chain Index, der har fået opgaven med at finde de rette franchisetagere, i et interview med Jyllands-Postens finansportal, finans.dk.

Det seneste halve års tid har han ledt efter forretningsfolk til opgaven - og "sindssygt mange" vil gerne, men det er hovedsageligt de forkerte folk, konstaterer han.

- Så mange som muligt

- Vi har fået en masse henvendelser, men Pizza Hut er primært interesseret i folk, som kan åbne en håndfuld restauranter. Når folk modtager materialet og ser, hvad der skal til for at starte en restaurant op, så mister mange interessen. Så vi skal være glade, hvis 5-10 procent af henvendelserne bliver til noget, siger Toke Allentoft til finans.dk.

Han nævner også, at Pizza Hut vil åbne så mange restauranter som muligt, og at der i hvert fald bliver tale om 25, med hovedparten i hovedstaden og ellers i de øvrige større byer.

Der bliver tale om Pizza Huts såkaldte Express-koncept, hvor pizzaerne laves på omkring et minut, og hvor der ikke er bordplads på restauranterne, som altså mere bliver deciderede takeaways.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.109|