23948sdkhjf

Oplysningsmøde om østeuropæisk arbejdskraft

Kom til oplysningsmøde og bliv klogere på at ansætte østeuropæisk arbejdskraft. Repræsentanter fra Dansk Industri, Statsforvaltningen og SKAT kommer og fortæller om reglerne på området. Du får også mulighed for at høre erfaringer fra en virksomhed, der med succes ansatte en polsk medarbejder.
Mangler du lige som de fleste brancher flere hænder til at gøre arbejdet? Så meld dig til informationsmøde og hør, hvor let det er at skaffe kvalificerede udenlandske medarbejdere.

Arrangementet foregår:

Torsdag den 22. maj kl. 19-21
NOVI Forskerpark, Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø


Vært er carata DANMARK, som er et danskejet vikar- og rekrutteringsbureau, hvis kernekompetence er at formidle arbejdskraft fra Polen til Danmark.

- Vi vil rigtig gerne fortælle virksomhederne, at det slet ikke er svært at skaffe kvalificeret og pålidelig østeuropæisk arbejdskraft. Gennem en samarbejdsaftale med det polske firma Active Plus i Warszawa kan vi finde dygtige uddannede medarbejdere inden for de fleste brancher, og det er slet ikke så svært at komme i gang, fortæller direktør i carata DANMARK, Svend Aage Hedensted. Han fortsætter:

- Virksomhederne skal blot fortælle os, hvilke profiler, de mangler - så sørger vi for udvælgelsen og får styr på alt papirarbejdet. Vi hjælper endda med at finde boliger til de udenlandske arbejdere, afslutter han.

Aftenens indslag kommer fra:
  • Dansk Industri
  • Statsforvaltningen
  • SKAT
  • En virksomhed, der har erfaring med udenlandsk arbejdskraft
  • En udenlandsk arbejder vil fortælle om sine oplevelser med at arbejde i Danmark

Derudover vil Svend Aage Hedensted fra carata DANMARK fortælle om vigtigheden i at fastholde de udenlandske arbejdere, herunder sprog- og kulturbarrierer.

Tilmelding
Der er begrænsede pladser, så tilmelding er nødvendig. Ring på 72286976 eller skriv en mail til Kamilla Bøgelund Hansen med oplysninger om, hvilken virksomhed du kommer fra og hvor mange I ønsker at deltage.

Har du ikke mulighed for at deltage denne aften, kan du få tilsendt informationsmateriale fra carata DANMARK. Du sender blot en mail til svend@carata-danmark.dk .
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141