23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Og så skal den også være i verdensklasse

- Vi kan nå langt i 2016, siger ny madfestivals direktør

Når Københavns nye madfestival, Copenhagen Cooking & Food Festival, første gang bliver afviklet i august næste år, er ambitionen en gastrofestival i verdensklasse og med internationalt tilsnit.

- Vi vil gerne være en festival, man ikke kan lade være med at rejse til, når man er i fødevarebranchen. Det er helt klart en af målsætningerne at tiltrække både gastroturister og fødevareproducenter fra hele verden, konstaterer festivaldirektør Stine Lolk.

- Det er ikke noget, man gør bare på ét år. Men vi kan nå langt i 2016, tilføjer hun.

Kokkescene og debatter

Udvidelsen fra en meget restaurantfokuseret festival til et 10-dages arrangement for også fødevarevareproducenter betyder ifølge Stine Lolk blandt andet, at der bliver forskellige lokaliteter, hvor producenter og andre aktører kan vise sig frem.

- Blandt andet har vi planer om i den første weekend at lave en festivalplads med madværksted, kokkescene, debatter og meget mere, fortæller hun.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062