Lige pludselig var der hul igennem til Coops hylder

Skagen Køkkenet overrasket af Coops chef for lokale varer

- Dem her vil jeg gerne ha'.

Coops chef for indkøb af lokale varer, Christian Christensen, skulle ikke bruge mange minutter hos Skagen Køkkenets stand i Aalborg i går, før han var klar til at indgå en aftale med indehaver Jesper Winter.

Sidstnævnte var blandt de deltagere, der på Food College Aalborg viste deres produkter frem til indbudte indkøbere fra Dansk Supermarked og Coop, og det kom der altså hurtigt en aftale ud af. Den gjaldt i første omgang 24.000 flasker bjesk fra Thomas Winters Skagen Bjeskeri - 3,000 flasker af hver af de otte varianter.

De kommer nu ud i de Coop-butikker, "hvor det giver mening", og det vil ifølge Thomas Christensen formentlig være hos SuperBrugsen og Kvickly i de store byer.

- Og gerne et stykke væk fra Skagen. Kunderne skal helst ikke bare selv lige kunne køre op til bjeskeriet og hente dem, nævnte han.

- Checkhæftet er altid med

- Jeg er også interesset i Skagen Køkkenets speltkiks og i deres rugbrødschips. Vi har noget tilsvarende i forvejen, men Skagen Køkkenets rugbrødschips er interessante, fordi de er lavet uden fedtstof, fortalte Thomas Christensen.

Han havde på forhånd lovet at have checkhæftet med til Aalborg, og det løfte holdt han altså.

- Jeg har altid checkhæftet med, hvis der er noget godt, fastslog han.

Skagen Køkkenets indehaver, Jesper Winter, lagde ikke skjul på, at han slet ikke havde regnet med at sælge noget på selve dagen i går.

- Jeg troede, at de kun kom for at se, hvad vi har. Men nu har jeg altså solgt 24.000 flasker bjesk, og vi har begyndt en dialog om rugbrødsproduktet, sagde den nordjyske mad-entreprenør.Han er overbevist om, at han uden problemer kan levere de mange bjesk-flasker, mens der godt kan blive lidt ventetid på nogle af de andre produkter, hvis Coop vil have dem i store mængder.

- Vi er presset på bagværk-siden og også på eksempelvis barebeque-sauce. Der kan vi først være klar til for alvor at levere i foråret, men på længere sigt vil det ikke være noget problem, understregede han.

Fiskerestaurant får filial i København

Jesper Winter driver også Skagen Fiskerestaurant. I den forbindelse løftede han over for Food Supply en lille del af sløret for nyheden om, at han efter nytår åbner endnu en restaurant i København - på et sted, som han kun med besvær lykkedes med ikke at afsløre.

- Men det bliver på en særdeles kendt lokation. Et rigtig godt sted, fastslog han og oplyste, at den nye københavnerrestaurant også får navnet Skagen Fiskerestaurant.





Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kok skal forbedre oplevelsen på SMK

Kød-direktør er vred efter fupnummer

Himmerlandskød blev misbrugt i nytårsmenuer

Danske fiskere hentede fisk for 3,4 milliarder

Sådan har Daloon optimeret sin produktion

Mindre spild af råvarer, vand og strøm er en del af succesen

Nu ruller det - Daloon inde i massiv vækst

Direktør forventer det bedste resultat i årevis

Nu kan Bilka-tun spores tilbage til kaptajnen

Dansk Supermarked klar med online sporings-system

Nyhedsbrev

Minimejeri leverer mælk lynhurtigt

Pladespecialist satser på fødevareindustri

Bornholm klar med datoer for ny madfestival

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nye energibarer storhittede på messe - på nær én

Mols Organic-direktør vælter sig i nye kunder

Pas på, svindlere: Nyt netværk har kig på jer

Eurofins opretter en netværksgruppe mod fødevaresvindel

Enorm efterspørgsel på danske krabber

Om få år rykker 3D-printeren ind i Michelin-køkkenerne

3D-printere i ethvert restaurantkøkken om få år er slet ikke urealistisk, lyder det fra iværksætter

Boserup og Seier slutter burger-eventyret

Nyt redskab letter mejeriers arbejde

Stor sag om sliksvindel udsat for fjerde gang

Fadøllet flyder i stride strømme

Danskerne har for alvor fået appetit på det

Aarhus-drenge sælger blå vin

Det er sjovt og smager godt, mener de

Lokale fødevareproducenter går sammen

Kvalitetsmad stiller krav til professionelt køkkenudstyr

Formanden for Brancheforeningen for Køkkenudstyr løfter sløret for, hvor markedet befinder sig

1

Klumme: BioFach: Her er de nye trends og økotendenser

Aarhus vil have flere food trucks

Hver fjerde restaurant opgiver af få ny kok i køkkenet

Millionstøtte skal forbedre ældres ernæring

1

Arla klar med nye mælkesmage

Michelinstjernerne ramte forbi Fyn: Anmelder overrasket

Se listen: Danmark har nu 26 Michelin-restauranter

Plantefarsen sejrer i supermarkederne

Vestjyder vil tænke nyt om fødevarer

Smarties' bagmænd solgte vand for over 50 milliarder

Rod i Food Supply Magazine

Dansk Supermarked kritiseres for dårligt arbejdsmiljø

Sådan laver man Nordens bedste sild

Catering-firmaer klar med nye kalve

Mayo med skimmel tilbagekaldes

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mouvex pakningsløse pumper nu hos Verder A/S

Platform for Celox Line sorterer.

Positiv udvikling i den spanske fødevarebranche

Brug en ion luftpistol til effektiv nedbrydning af statisk elektricitet

IMA dairy food ERCA

ALPMA forhandles af Salicath ApS

Vehco ECO-drive konkurrence reducerer CO2 udledning med 1850 tons

Smed søges!

Inspiration til påskebordet

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Februar nyhedsmail fra KE Fibertec

Skift af stålwire på lastbilkran for kunde

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny sædeventil fra INOXPA.

Lær de grundlæggende funktioner i Nastran In-CAD på kursus d. 13/3

Kreditpolitikkens 10 hovedpunkter

FSMA / PCQI training

Qumec præsenterer nye transportbånd.

Carl Stahl A/S er igen kreditvurderet til AAA-rating

Vidste du, at vi kan være en del af din næste flyrejse?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

MK12 til mærkning af blandt andet rustfrit stål giver hurtigere resultater!

Hvordan får jeg drømmejobbet?

Opgradering til industrikøkkenvaske

ROB-EX Brugerdag – dagen indfrier mine forventninger hver gang

Send til en kollega

0.269