23948sdkhjf

Lige pludselig var der hul igennem til Coops hylder

Skagen Køkkenet overrasket af Coops chef for lokale varer
- Dem her vil jeg gerne ha'.

Coops chef for indkøb af lokale varer, Christian Christensen, skulle ikke bruge mange minutter hos Skagen Køkkenets stand i Aalborg i går, før han var klar til at indgå en aftale med indehaver Jesper Winter.

Sidstnævnte var blandt de deltagere, der på Food College Aalborg viste deres produkter frem til indbudte indkøbere fra Dansk Supermarked og Coop, og det kom der altså hurtigt en aftale ud af. Den gjaldt i første omgang 24.000 flasker bjesk fra Thomas Winters Skagen Bjeskeri - 3,000 flasker af hver af de otte varianter.

De kommer nu ud i de Coop-butikker, "hvor det giver mening", og det vil ifølge Thomas Christensen formentlig være hos SuperBrugsen og Kvickly i de store byer.

- Og gerne et stykke væk fra Skagen. Kunderne skal helst ikke bare selv lige kunne køre op til bjeskeriet og hente dem, nævnte han.

- Checkhæftet er altid med

- Jeg er også interesset i Skagen Køkkenets speltkiks og i deres rugbrødschips. Vi har noget tilsvarende i forvejen, men Skagen Køkkenets rugbrødschips er interessante, fordi de er lavet uden fedtstof, fortalte Thomas Christensen.

Han havde på forhånd lovet at have checkhæftet med til Aalborg, og det løfte holdt han altså.

- Jeg har altid checkhæftet med, hvis der er noget godt, fastslog han.

Skagen Køkkenets indehaver, Jesper Winter, lagde ikke skjul på, at han slet ikke havde regnet med at sælge noget på selve dagen i går.

- Jeg troede, at de kun kom for at se, hvad vi har. Men nu har jeg altså solgt 24.000 flasker bjesk, og vi har begyndt en dialog om rugbrødsproduktet, sagde den nordjyske mad-entreprenør.Han er overbevist om, at han uden problemer kan levere de mange bjesk-flasker, mens der godt kan blive lidt ventetid på nogle af de andre produkter, hvis Coop vil have dem i store mængder.

- Vi er presset på bagværk-siden og også på eksempelvis barebeque-sauce. Der kan vi først være klar til for alvor at levere i foråret, men på længere sigt vil det ikke være noget problem, understregede han.

Fiskerestaurant får filial i København

Jesper Winter driver også Skagen Fiskerestaurant. I den forbindelse løftede han over for Food Supply en lille del af sløret for nyheden om, at han efter nytår åbner endnu en restaurant i København - på et sted, som han kun med besvær lykkedes med ikke at afsløre.

- Men det bliver på en særdeles kendt lokation. Et rigtig godt sted, fastslog han og oplyste, at den nye københavnerrestaurant også får navnet Skagen Fiskerestaurant.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078