23948sdkhjf

Produktion på fuldt blus

Gram Commercial speeder op på produktionen af køle-og frostapparater inden der lukkes ned til sommerferien.
Gram Commercial producerer og sælger køle- og fryseskabe, køleborde, blæse- kølere og kølerum til det professionelle marked.

Her inden sommerferien sendes produktionen i vejret for at fylde lageret op inden ferietid.

- Vi skal være sikre på, at vi har tilstrækkeligt med produkter på lager, inden vi lukker produktionen ned til sommerferie. Det gør vi i ugerne 30 og 31. Desuden kører vi på halv kraft i ugerne 29 og 32. Til gengæld er vores salgsfolk på pinden hele perioden. Vi skal jo betjene kunderne, selv om det er sommer, siger adm. direktør Finn A. Jensen, Gram Commercial til dagbladet Børsen. Han understreger over for avisen, at det er yderst komplicerede produkter, koncernen fremstiller, og at det som følge deraf giver den bedste effektivitet at lukke helt ned.

Kunderne til koncernens produkter er især hoteller, restauranter, sygehuse, plejehjem, kæder af pubber og bagerier. Gram Commercial er aktiv i mere end 30 lande og har egne selskaber i Tyskland, England og Holland samt repræsentationskontorer i Norge, Sverige, Østrig og Frankrig.

Gram Commercial kom ud af 2007 med det bedste resultat i de seneste fem år. Et plus på 25,8 mio. kr. før skat er 25 mio. kr. bedre end i 2003 og 2 mio. kr. bedre end sidste år. Omsætningen kom op på 310 mio. kr. i 2007, hvilket er 35 mio. kr mere end i 2006 og næsten 90 mio. kr. mere end i 2003.




Kilde: Årsregnskab 2007/Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082