23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Vestjyder vil lave en fødevarepark

Tre lokale virksomheder er gået sammen om at udtænke store planer

Et nyt center for lokale fødevarer er muligvis på vej i Vestjylland, hvor Økogårdene Skjern Enge, Funkisfood i Tarm og Westergaards Hotel i Videbæk er gået sammen og satser på at overtage Velux-bygningerne i Borris for lave en fødevarepark. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern

Planen er, at virksomheder, som arbejder med fødevarer, skal have lokaler i bygningerne, hvor de kan samarbejde. Indtil videre er 16 virksomheder tilknyttet projektet, som også rummer planer om kursus- og uddannelsesfaciliteter

- De mange virksomheder kan hjælpe hinanden og har også en god synergi med hinanden. Men når vi har noget mere konkret at melde ud, vil vi gøre det, siger Vagn Aage Jensen, direktør i Funkisfood, til dagbladet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.126|instance-web04