23948sdkhjf

Facebook-opslag giver 5,5 tons kød til de hjemløse

Opslag på Facebook er delt så mange gange, at BF-Oks sammen med en række leverandører, kan afleverer 5,5 tons kød til de hjemløse.
Den 20. november 2015 skrev BF-Oks på sin Facebook-side

- Skal vi sammen hjælpe de hjemløse? Støt op og del vores forslag, vi donerer 1 kg ribbensteg for hver deling af opslaget.

Og det er blevet til ganske mange delinger, faktisk flere end 30.000, og det kommer lidt bag på Michael Getz, ejer af BF-Oks. Han fortæller til TV2 Fyn, at man på torsdag afleverer godt 5,5 tons kød til FødeVareBanken, hvilket svarer til 55.000 måltider.

Oprindeligt var tanken med opslaget, at Micahel Getz ville donere 1 ton kød, men de mange delinger og likes fik ham til at kontakte sine leverandører for at høre om de ville støtte op om den gode sag.

- Successen var så stor, at vi følte, vi var nødt til at gøre noget mere end vores oprindelige tanke. Det er sket med fælles hjælp, og uden den store opbakning fra vores leverandører, der i sidste ende producerer de lækre ribbenstege, havde det slet ikke kunnet lade sig gøre, siger Michael Gertz.

Det betyder dermed, at der torsdag blandt andet leveres 1000 kg ribbensteg og 1000 kg andelår fra BF-Oks, 770 kg paté fra Delika, 250 kg ribbensteg fra Denpork og 250 kg hakkebøf fra Kildegården.

Læs hele artiklen her
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081