23948sdkhjf

Carlsberg-mand bliver Risk Manager of the Year

Kim Breinholt Sørensen fra Carlsberg Breweries A/S er blevet tildelt prisen Risk Manager of the Year 2015 ved et arrangement i Dansk Industris Risk Management forening DARIM.
Kim Breinholt Sørensen modtager prisen for en succesfuld udvikling og implementering af risikoforebyggelse inden for produktion herunder forebyggelse af driftstab.

Kåringen bliver givet for i særlig grad at have sat fokus på og understøttet virksomhedens mål og værdiskabelse ud fra et risikostyringsperspektiv. Baggrunden for udnævnelsen er særligt Kim Breinholt Sørensens evne til at gøre risikostyring operationelt og samtidigt sikre, at det understøtter virksomhedens værdiskabelse.

- Med prisen Risk Manager of the Year vil Dansk Industris Risk Management forening hædre de dygtigste inden for risikostyring til inspiration for andre. Risikostyringsfunktionen er i rivende udvikling. Mange virksomheder opruster i disse år for at opnå det rette niveau af risikostyring. Det sker også for at sikre, at direktioner og bestyrelser har mulighed for at følge risici og styring af risici tæt. Det er Kim Breinholt Sørensen et godt eksempel på, siger Anders Søborg, formand for juryen og til dagligt Head of Group Risk Management i ISS World Services A/S, i forbindelse med kåringen.

Bag kåringen står Dansk Industris Risk Management forening DARIM i samarbejde med en række partnere, som nu for andet år i træk kårer Risk Manager of the Year.

Udnævnelsen er en hæderspris til en person, der har opnået et særligt resultat inden for risikostyring eller forsikring. Kandidater bør skille sig ud, ikke kun i forhold til risikostyring eller forsikring, men også i forhold til kreativitet og proaktiv tilgang til at løse udfordringer.

Ud over hædersprisen modtager vinderen et legat på 10.000 kr. til uddannelse indenfor risk management.

Juryen bag ”Risk Manager of the Year”
Årets Risk Manager findes blandt nominerede medlemmer af DARIM og DI. Vinderen udpeges af en jury bestående af:

  • Anders Søborg, Head of Group Risk Management, Group Vice President,
    ISS World Services A/S, Formand for juryen
  • Jesper Ejsing, Vestas Wind Systems A/S
  • Charlotte Enggaard, Carlsberg Breweries A/S
  • Jerker Albin, AON
  • Erik Qvist, Willis
  • Lars Kronborg, Gjensidige
  • Tine Antvorskov, AIG
  • Peter Englund, Zurich
  • Karsten Andersen, CODAN



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094