23948sdkhjf

Mikrobryggeri åbner kæmpe tappehal på Nørrebro

Mikrobryggeriet To Øl åbner Tapperiet Brus. Her skal der konstant udvikles sodavand, kombucha, cocktails og mjød.

En fabrikshal på 750 kvadratmeter i hjertet af Nørrebro forvandles inden sommer til en kæmpe tappehal, der skal rumme bryggeri, tapperi, restaurant, bar og gourmetbutik, oplyser Berlingske.

Projektet går under navnet Tapperiet Brus og er udviklet af Tobias Emil Jensen og Tore Gynther, der begge står bag mikrobryggeriet To Øl.

Håbet er at tapperiet bliver et internationalt valfartsted for øl-entusiaster.

- Det skal være et konstant udviklende sortiment af økologiske sodavand, tonics, kombucha, cocktails, mjød lavet i små partier og tappet på flaske, siger Tobias Emil Jensen.

Læs også: Det her er de mange muligheders land

Tobias Emil Jensen og Tore Gynther og bryggeriet TO Øl har siden opstarten i 2010 brygget over 150 forskellige specialøl og eksporterer i dag til mere end 40 forskellige lande verden over.

Læs også: Meget mere end to øl

To Øl tjente sidste år knap 3,2 mio. kr. på driften


Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Danish Crown vil kopisikre kødeksport i digitalt forsøg

TripleNine i stor millioninvestering

Italienere overtager midtjysk småkagefabrik i milliardhandel

Danish Crown henter ny CFO hos Ecco

Ny, stor fødevarekonference på Københavns Universitet

Aasted åbner afdeling i USA

Nyhedsbrev

15.070 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Ikonisk slikproducent lander på laveste bundlinje siden 1998

Online Avis Arkiv

Carlsberg lukker iværksætterbryggeri

Kaffehus har vokseværk: Vil vokse 100 pct.

Tekonoligisk Institut skal skaffe bedre ølsmag

Lakrids-konge investerer i iværksættere

Mejerigaarden sender topchef på porten

Stort underskud hos Daloon

Østjysk pålægsfirma i rekonstruktion

Dansk vodka præmieret

1

Chili Klaus' leverandør: Interessen er på retur

Fire nye fødevareiværksættere samler penge ind på internettet

Tre på stribe: SMV'erne vokser igen på omsætning og overskud

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

29 millioner til smartere fødevareproduktion

Møllerups hamp kommer nu også ud i drikkevarer

Nordjysk sushifisk-firma på vej mod første overskud

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Hver fjerde nye danske øl er en India Pale Ale

Roskilde Festivals madboder får klimamenuer

Ægtepar: Derfor solgte vi vores sodavandssucces

Egentlig ville de lave dressing ...

Antallet af konkurser har været stigende i 2019

Arla vil afregne 10.000 landmænd efter klimaaftryk

Claus Meyer i minus for tredje år i træk

Flere danske virksomheder flytter produktionen hjem

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Plastlåg og sygdom: Arla overvejer at droppe samarbejde

Rusland forlænger importstop for fødevarer fra EU

Aktion afslører ulovligt fortyndet juice i Danmark

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Oliefri vakuumering i fødevareindustrien

UR-robotarme øger produktionen 50% hos Raaco

Fagor storkøkken er populære kvalitetsprodukter

KTR BoWex Buetandskobling

Oliefri vakuumering i fødevareindustrien

Mathias elsker at nørde styretavler

JW Industri står klar hele sommeren

Overvågning og styring af elektricitet

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Trelleborg sætter Guinness World Record for den største O-Ring nogensinde

Højt specialiseret værksted med tilpassede løsninger

Prøv Daarbak's sommerspin!

Sådan bliver emballage mere bæredygtig

Fra semi til fuldautomatisk bigbag fyldesystem

Profvask.dk lancerer hele Fagors program af vaskemaskiner

Nye tiltag for at styrke relationer, innovation og udvikling.

Fra Manicus Teknik præsenteres KTR vind power teknologi

Udskæring af paté - Salicath ApS

Mælkeproteiner til fødevarer og drikkevarer

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Højt specialiseret værksted med tilpassede løsninger

Socomecs stærke produktserie af DC bryder

Hvordan sikrer vi Danmark som life science-nation?

Svensk mosteri tredobler lagerkapaciteten med automatisk løsning

Gravlund Industrigummi har åbent hele sommeren

Send til en kollega

0.175