23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Mikrobryggeri åbner kæmpe tappehal på Nørrebro

Mikrobryggeriet To Øl åbner Tapperiet Brus. Her skal der konstant udvikles sodavand, kombucha, cocktails og mjød.

En fabrikshal på 750 kvadratmeter i hjertet af Nørrebro forvandles inden sommer til en kæmpe tappehal, der skal rumme bryggeri, tapperi, restaurant, bar og gourmetbutik, oplyser Berlingske.

Projektet går under navnet Tapperiet Brus og er udviklet af Tobias Emil Jensen og Tore Gynther, der begge står bag mikrobryggeriet To Øl.

Håbet er at tapperiet bliver et internationalt valfartsted for øl-entusiaster.

- Det skal være et konstant udviklende sortiment af økologiske sodavand, tonics, kombucha, cocktails, mjød lavet i små partier og tappet på flaske, siger Tobias Emil Jensen.

Tobias Emil Jensen og Tore Gynther og bryggeriet TO Øl har siden opstarten i 2010 brygget over 150 forskellige specialøl og eksporterer i dag til mere end 40 forskellige lande verden over.

To Øl tjente sidste år knap 3,2 mio. kr. på driften

BREAKING
{{ article.headline }}
0.139