23948sdkhjf

Mikrobryggeri åbner kæmpe tappehal på Nørrebro

Mikrobryggeriet To Øl åbner Tapperiet Brus. Her skal der konstant udvikles sodavand, kombucha, cocktails og mjød.

En fabrikshal på 750 kvadratmeter i hjertet af Nørrebro forvandles inden sommer til en kæmpe tappehal, der skal rumme bryggeri, tapperi, restaurant, bar og gourmetbutik, oplyser Berlingske.

Projektet går under navnet Tapperiet Brus og er udviklet af Tobias Emil Jensen og Tore Gynther, der begge står bag mikrobryggeriet To Øl.

Håbet er at tapperiet bliver et internationalt valfartsted for øl-entusiaster.

- Det skal være et konstant udviklende sortiment af økologiske sodavand, tonics, kombucha, cocktails, mjød lavet i små partier og tappet på flaske, siger Tobias Emil Jensen.

Læs også: Det her er de mange muligheders land

Tobias Emil Jensen og Tore Gynther og bryggeriet TO Øl har siden opstarten i 2010 brygget over 150 forskellige specialøl og eksporterer i dag til mere end 40 forskellige lande verden over.

Læs også: Meget mere end to øl

To Øl tjente sidste år knap 3,2 mio. kr. på driften


Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Direktør tyvstarter mejeriprojekt til 100 millioner

Carlsberg dropper fodbold-EM

Burger King lancerer kødfri succes i Danmark

Gråsten Fjerkræ skal levere til Kokkelandsholdet

Alfa Laval åbner innovationscenter i København

Nyhedsbrev

15.237 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Thylandske jomfruhummere får DI-pris

Online Avis Arkiv

Vestjysk teknologi skal revolutionere fremtidens ølbrygning hos Carlsberg

Robotter har været med til at skabe flere danske job

Nyt samarbejde skal løse fødevarebranchens udfordringer

Ugens grin: Gebyrgribben

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Lidl og Too Good To Go laver mange flere lykkeposer

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Østjyder får stærk fødevarepartner i Holland

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Danskere sælger livsværk til amerikansk emballagegigant

1

Arla udvider mozzarellamejeri for 600 millioner

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Helle Thorning-Schmidt får bestyrelsespost i nordjysk fødevarevirksomhed

Rapport: IT-sikkerheden halter i hver fjerde virksomhed

Danish Crown indgår kæmpeaftale i Kina

Ny direktør afviser krise hos Brüel

Bifodan nu på amerikanske hænder

Danish Food Clusters direktør stopper

Friland har hul igennem til USA

Hartmann får ny formand

Virksomheder med underskud: Største stigning siden finanskrisen, men …

Process Engineering-ejer hædret

Ged på gaflen: Gederne indtager de danske mejerier

1

Bagerkæde lancerer vitaminbrød med ny gærtype

1

Skagenfood har nu en klimakasse

Lagkagehuset ramt af brand - bagere evakueret

Mille-medarbejdere beholder jobbet

Carlsberg opjusterer igen kort før regnskab

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020

ATyS d M fra Socomec

Azelis vokser igen

Preboarding og onboarding – en god start

Findes den ultimative kompressor?

Mød Trelleborg Sealing Solutions på WindEurope Offshore 2019

Mød os på DIRA messen

Bent Nygaard Elektronik A/S forhandler Labelmate

Mød Bo Rønhard - Ny salgskonsulent i Nordjylland

Manuelle taljer fra TOHO hos Carl Stahl A/S

Sådan undgår du Dødens Gab

Fjernundervisning

Lenze tilbyder Plug & Produce

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Standard skal sikre privatlivets fred

Olet Industrigummi A/S leverer emner til fødevareindustrien

Mangler du en destrueringstank til din kones farlige fælder?

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Har du etiketter til årets største shoppingsæson?

Kom og mød Silhorko på AJOUR 2019

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Nyt viskosimeter fra Hydramotion

Ny viden og erfaringsdeling er vigtig

Er du klar til vinteren?

Nomo tilbyder Lejereparation

Send til en kollega

0.212