23948sdkhjf

Peter Beier har bøvl med låge nummer 19

Julekalender er i morgen med risiko for gæret appelsintrøffel
Peter Beier Chokolade har problemer med sin voksenjulekalender, fordi der er risiko for gæring af den appelsintrøffel, der gemmer sig bag lågen 19. december.

Den økologiske appelsinmarmelade, der er brugt til at fremstille appelsintrøfler, gærer i nogle af chokoladeprodukterne. Appelsintrøflen er indkapslet i chokolade og ligger udelukkende i låge 19 - og den påvirker ikke de øvrige chokolader i julekalenderen, oplyser Fødevarestyrelsen.

I en pressemeddelelse konstaterer indehaver Peter Beier, at han i løbet af næsten 20 års chokoladevirke aldrig før har tilbagekaldt en chokolade.

- Jeg beklager dybt og opfordrer til at springe låge 19 over og komme ind i en af vores butikker, hvor vi giver en dåse juledragee, som kompensation for appelsintrøflen i låge nr. 19. Vi har selv valgt at tilbagekalde appelsintrøflerne, og vi gør det øjeblikkeligt, så vi når at informere vores mange kunder inden de når til låge nr. 19.

- Vi stiller de højeste krav til kvaliteten af alle vores chokolader og har netop anvendt en økologisk appelsinmarmelade, da smagen var den bedste. Vi påbegynder at finde et alternativ, hvor både smag, kvalitet og holdbarhed garanteres, konstaterer han.

Peter Beier nævner også, at der ikke er nogen sundhedsrisiko forbundet med at have spist appelsintrøflerne, men at alle er velkomne til at henvende sig i en af firmaets butikker eller på hovedkontoret og få chokoladen erstattet. Alle appelsintrøflerne er blevet fjernet fra lageret og i butikkerne og appelsinmarmeladen indgår ikke i andre chokolader,oplyser han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062