23948sdkhjf

Ticans andelshavere har sagt ok

Salget til tyske Tönnies fik tommel op
På en ekstraordinær generalforsamling har Andelsselskabet Tican a.m.b.a. formelt godkendt aftalen om salg af aktiekapitalen i Tican A/S og dermed overdragelse af samtlige aktiviteter i Tican’s driftsselskaber til den tyske fødevarekoncern Tönnies.

- Jeg glæder mig meget over andelshavernes store opbakning til aftalen med Tönnies. Aftalen sikrer Andelsselskabet Tican a.m.b.a. et attraktivt provenu, som dækker A-kapitalen og giver god betaling for ejerskabet, samtidig med at den sikrer en konkurrencedygtig restbetaling for 2014/15, siger bestyrelsesformanden i Andelsselskabet Tican a.m.b.a,. Jens Jørgen Henriksen, i en pressemeddelslse.

- Når handlen er endeligt godkendt af konkurrencemyndighederne, vil der blive holdt en ordinær generalforsamling i Andelsselskabet Tican a.m.b.a., hvor den endelige restbetaling på 105 øre pr. kilo for 2014/15 formelt skal besluttes, tilføjer han.

Formanden understreger, at Ticans andelshavere bevarer ejerskab af Andelsselskabet Tican a.m.b.a., som vil fortsætte leverancerne af slagtesvin til det nu Tönnies-ejede slagteri.

Aftalen med Tönnies er betinget af konkurrence-myndighedernes godkendelse - den forventes at komme i februar.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078