23948sdkhjf

Agri-Norcold køber tre ekstra frysehuse

Dagligvarebranchen bliver dermed helt nyt forretningsområde
Frysevirksomheden Agri-Norcold, der indfryser og lagrer en stor del af Danmarks kolde fødevarer, får nu endnu større kapacitet: Agri-Norcold har købt det norske post- og logistikselskab Brings frysehuse i Kolding, Avedøre og Horsens med cirka 150 medarbejdere.

Det betyder, at Agri-Norcolds forretning får et nyt ben, hvor virksomheden nu også tilbyder at servicere den danske dagligvarebranche.

- Det er et forretningsområde, vi aldrig tidligere har beskæftiget os med. Vi har jo primært serviceret industrien, altså producentleddet - men dét område stiger jo nok ikke i de kommende år, siger Agri-Norcolds direktør, Jan B. Nielsen, til Food Supply med henvisning til blandt andet fremtidsudsigterne for slagtning af svin.

- Derfor har vi været nødt til at skaffe os et ekstra ben at stå på, så der kan komme balance i forretningen, tilføjer han.

300.000 ekstra kubikmeter

Agri-Norcold har i forvejen cirka 716.000 kubikmeter frostlager fordelt på otte lokationer, og de tre nye frysehuse tilføjer yderligere cirka 300.000 kubikmeter.

Frysehusvirksomheden i Danmark er en mindre del af datterselskabet Bring Frigos samlede virksomhed i Norden.

Aftalen forudsætter, at købet bliver godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093