23948sdkhjf

Mette Munk-direktør fandt selv sin afløser

Erik From, der snart siger farvel, har været fan af Susanne Börgesen i 25 år
Når direktør Erik From inden længe forlader topledelsen hos bageriet Mette Munk i Odense, er han overbevist om, at virksomheden fortsat er i gode hænder. Afløseren bliver 48-årige Susanne Börgesen, som han selv har anbefalet til ejerne hos den schweiziske Aryzta-koncern.

- Jeg ansatte hende for omkring 25 år siden som kvalitetsansvarlig, da jeg var hos Schulstad, og hun lige var blevet uddannet som ingeniør. Hun arbejdede sig op og blev fabrikschef på det Schulstad-ejede Fristrup Bageri ved Roskilde. Hun er fantastisk dygtig - ellers ville jeg jo heller ikke have anbefalet hende, konstaterer Erik From, som selv har været i brødbranchen i over 40 år.

Susanne Börgesen og Erik From kører parløb hos Mette Munk i de kommende måneder, så den afgående direktør kan hjælpe den nye i gang.

- Det var en del af aftalen, da Aryzta købte virksomheden i 2014, at jeg skulle fortsætte som administrerende direktør i to år. Den tid er gået 30. juni, så jeg stopper senest dér, siger Erik From, som har været direktør hos og medejer af Mette Munk siden 2008.

Overskuddet stiger og stiger

Både før og efter salget er det gået forrygende godt for Mette Munk, der producerer frossent wienerbrød til både Danmark og verdensmarkedet. Senest var der i regnskabsåret 2014/15 et overskud på 43 millioner kroner, og "det er stadig stigende", oplyser Erik From. Kort efter salget til Aryzta blev der ansat 20 ekstra medarbejdere, og yderligere 12 bliver hyret i den nærmeste fremtid, fortæller han.

Susanne Börgesen har været i gang med direktør-oplæringen hos Mette Munk den seneste måneds tid, og hun er på flere måder vant til at være nøglemedarbejder. Hun kommer således fra et job som produktionsdirektør hos låse- og nøgleproducenten Ruko.

Hvad 62-årige Erik From skal lave, når han om få måneder siger farvel til Mette Munk, er indtil videre en hemmelighed.

- Det må jeg ikke sige, siger han - men afslører dog så meget, at han ikke går på pension.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062