23948sdkhjf

Food from Denmark vil have fødevarefolk med til Paris

Verdens største messe giver fine muligheder, fastslår virksomheden
Skanderborg-virksomheden Food from Danmark, der hjælper danske fødevarefirmaer med at markedsføre deres varer i udlandet, håber at kunne lokke adskillige fødevarefolk med til Paris i efteråret.

Målet er messen SIAL Paris, som ifølge arrangørerne er verdens største fødevaremesse i 2016.

- SIAL Paris plejer ikke at være en messe, hvor man finder mange danske udstillere. Det vil vi gerne ændre på, siger Karsten Nielsen fra Food from Denmark, der selv er med for første gang.

- Det franske marked er et specielt marked, og mange bliver skræmt væk, men der er ingen grund til det. Food from Denmark vil sørge for, at deltagerne får nok baggrundsviden om det franske marked - og når man deltager på en messe sammen med en gruppe af producenter fra Denmark, så har man også mulighed for at sparre med de andre virksomheder, og på den måde oparbejder man ny viden, påpeger han.

Fælles pavillon

Messen i Paris, der holdes hvert andet år, foregår denne gang i perioden 16.-20 oktober. Food from Denmark koordinerer en dansk pavillon, hvor både konventionelle og økologiske producenter er velkomne.

- Hvis vi kan få 8-10 udstillere med på den fælles pavillon, vil det være fint. Det er nye udstillere, vi er ude efter - de danskere, der har været med før, vil formentlig blive på deres egen stand, siger Karsten Nielsen.

Aktører fra både dagligvarehandel, catering, import/eksport og fødevarefremstilling myldrer til messen, som således bliver centrum for de nyeste tendenser og innovation inden for fødevarebranchen. Der er tale om en business to business-messe og den besøges i høj grad af forretningsfolk, som kommer for at finde nye samarbejdspartnere og nye produkter, nævner Karsten Nielsen.

Ifølge arrangørerne var der på SIAL-messen i 2014 cirka 150 000 besøgende og cirka 6.000 udstillere. Der ventes cirka 6.500 udstillere i år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078