23948sdkhjf

To Tamaco-selskaber solgt - nu handler det om fødevarer

Tarme og emballage overtaget af rumænske Supremia
Den aarhusianske fødevarehandelsvirksomhed Tamaco har solgt to af sine datterselskaber, Tamaco Trading A/S og Tamaco Pack A/S, til rumænske Supremia.

Dermed trækker Tamaco sig ud af markedet for ingredienser, tarme og emballage - aktiviteter, som er samlet hos de to nu solgte virksomheder.

Ifølge Ove Lorenzen, der fortsætter som direktør i Tamaco Trading efter salget, er det ønsket om at fokusere på kernekompetancerne, der er baggrund for handelsen.

- Fremadrettet er fokus for Tamaco Gruppen rettet mod national og international fødevarehandel. For Supremia er der fortsat ønske om ekspansion af ingrediensaktiviteterne på såvel det danske som de øvrige skandinaviske markeder, oplyser Ove Lorenzen i en pressemeddelelse.

Den nuværende organisation og salgsaktiviteterne inden for tarme og plastik- og papemballager fortsætter uændret under navnet Tamaco Trading A/S som en del af Supremia-gruppen.

Tamaco Trading fortsætter bofællesskabet med Tamaco Gruppen, så hovedkontor, salg og lagerfaciliteter vil fortsat være at finde på Brunagervej i Hasselager.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11