23948sdkhjf

Lifecycle Pharma uden direktør

Flemming Ørnskov træder tilbage som adm. direktør for LifeCycle Pharma. Fra juli måned vil Claus Bræstrup fungere som arbejdende bestyrelsesformand indtil en efterfølger er udpeget.
Flemming Ørnskov har opsagt sin stilling som administrerende direktør for LifeCycle Pharma for at tiltræde en stilling hos Bausch & Lomb som President med globalt forretningsog forskningsansvar for alle selskabets øjenmedikamenter, receptpligtige såvel som ikke-receptpligtige. Bausch & Lomb er ikke aktive inden for nogen af LifeCycle Pharmas terapeutiske fokusområder.

Rekrutteringen af en ny administrerende direktør vil straks blive påbegyndt, skriver Lifecycle Pharma i en fondsbørsmeddelelse.

Claus Bræstrup tager over
Claus Bræstrup, nuværende bestyrelsesformand for LifeCycle Pharma, vil fungere som arbejdende bestyrelsesformand fra tidspunktet for Ørnskovs fratræden i løbet af juli måned 2008, og indtil en efterfølger er blevet udpeget.

- Vi beklager Flemming Ørnskovs beslutning om at forlade LifeCycle Pharma. Samtidig ønsker jeg at takke Flemming Ørnskov for hans meget betydelige bidrag til selskabet - indledningsvis som bestyrelsesformand, og senere som administrerende direktør. LifeCycle Pharmas organisation er blevet opbygget
effektivt under hans lederskab samtidig med, at selskabet er blevet børsnoteret og senere har gennemført en succesfuld kapitaludvidelse, sagde Bræstrup.

Ørnskov tryg ved at forlade LifeCycle Pharma
Ørnskov glæder sig til de nye udfordringer:

- Jeg finder det ekstremt vanskeligt at forlade LifeCycle Pharma. Jeg har imidlertid modtaget et jobtilbud man kun modtager én gang i form af at arbejde hos en verdenskendt global leder inden for sit felt. Jeg er til gengæld opmuntret over, at jeg forlader LifeCycle Pharma på et tidspunkt, hvor selskabet har en solid pipeline, en stærk investoropbakning samt et dynamisk og kompetent ledelsesteam, udtaler han.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078