23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Roskilde Festivals madboder i højt øko-humør

Ambitiøs treårsplan er i høj grad på sporet














De cirka 100 madboder på Roskilde Festival levede i høj grad op til det mål, festivalen satte sig sidste år, da boderne blev forpligtet til at sammensætte menuer med mindst 45 procent økologi. Målet blev ifølge bodernes regnskaber mere end indfriet, da hele 53,9 procent af maden endte med at være økomærket, skriver Dagbladet Roskilde. - Det må være, fordi der er nogle boder, der er rigtig dygtige. Vi har gjort forskellige ting for at hjælpe dem til at omlægge, og det er der mange, der har taget rigtig seriøst, siger Mikkel Sander, der er ansvarlig for Roskilde Festivals bæredygtighedsstrategi, til dagbladet. Ifølge festivalens treårsplan skal 75 procent af maden være økologi til sommer, og næste år skal procentdelen op på 90.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.094