23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Har restauranter styr på trendy urter?

Det har Fødevarestyrelsen nu tænkt sig at finde ud af












Skovsyre, strandkål, ramsløg og sødskærm er - sammen med andre urter fra den danske natur - kommet på menukortene i mange af landets restauranter. Og nu vil Fødevarestyrelsen undersøge, om restauranterne har styr på urterne, skriver dr.dk. - Det er blevet rigtig trendy at bruge urter fra den danske natur, så vi vil gerne se, hvad restauranterne bruger, og om de er bevidste om, hvad det er, de bruger - for det er ikke alle typer urter, der egner sig til at blive spist, siger tilsynsførende Helle Tind fra Fødevarestyrelsen til DR. Hun nævner eksempler på almindelige forbrugere, der er kommet galt af sted med at bruge for eksempel liljekonvaller i stedet for ramsløg. Fødevarestyrelsens urtekampagne begynder i maj og vil bringe kontrollanterne ud til 150 restaurationer over hele landet.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.125