23948sdkhjf

Foodexpo fyldt med innovative nyheder

Over 350 nyheder er tilmeldt fødevaremessen i Herning
Når fødevaremessen Foodexpo bliver fyret af i MCH Messecenter Herning i dagene 6.-8. marts, bliver det med et væld af nyheder inden for både udstyr, interiør og føde- og drikkevarer, lover arrangørerne.

Den første ost lagret i Hjerm Kalkstensgrube, laksepølser med tang, innovative emballageløsninger, nytænkende produktløsninger og opdrættede rejer lavet på overskudsvarme er med på listen over nyheder.

Den indeholder over 350 nyheder, fordelt på to kategorier: Føde- & Drikkevarer samt Interiør & Udstyr. Nyhederne kan allerede nu ses på foodexpo.dk, men kan naturligvis også nærstuderes på udstillernes stande.

- Altid på vej

- Når man ser på bredden af nyheder, vidner det om, at fødevarebranchen er i evig og spændende udvikling for at følge med og udfordre forbrugernes behov. Uanset om det handler om interiør, smagsvarianter eller noget helt tredje, er branchen altid på vej. Det glæder vi os sammen med udstillerne til at præsentere, siger messens projektleder, Carina Høgsted Kirkegaard.

- Fra besøgsanalyser fra tidligere år fremgår det tydeligt, at de besøgende kommer på messen med blandt andet nyheder for øje. Derfor kan vi allerede nu love, at der virkelig bliver noget at komme efter hos de op mod 475 udstillere, tilføjer hun.

På messen har besøgende ikke blot mulighed for at opleve branchens nyeste påfund, men også bedømme dem. På nyhedsområdet kan besøgende således deltage i en afstemning, hvor Foodexpos bedste nyhed kåres. Kåringen foregår på messens sidste åbningsdag, 8. marts.








Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094