23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Løgismose trækker bakterie-kyllinger tilbage

Også Tican har måttet trække fødevarer retur fra markedet




















Kassér eller aflevér

























Et for højt indhold af bakterien campylobacter i et parti kyllinger fra Løgismose får nu producenten til at trække en række varer tilbage. Det drejer sig om kyllinger af mærket Princip Kylling og Løgismose Kylling, der har sidste anvendelsesdato 22. februar og blandt andet er solgt i Netto, Bilka og Føtex. Derudover drejer det sig om Løgismose Kyllingelår og Kyllingebryst med sidste anvendelsesdato 23. februar, som er solgt i Netto. - Det er desværre, hvad der sker en gang imellem. I modsætning til staldkyllinger går vores kyllinger ude i det fri, og de spiser nu engang det, der er i naturen. - Det betyder også, at de spiser de insekter, som er skyld i, at campylobacterne ender i kyllingerne, siger Steen Olsen, der er driftsdirektør for Løgismose. Hvis man er i besiddelse af kyllingekød fra ovennævnte parti, skal man kassere det eller aflevere det i butikken, hvor det er købt. Campylobacter kan give diarre, kvalme, mavesmerter, opkast og feber, hvis ikke kødet gennemsteges, eller hvis det kommer i forbindelse med andre fødevarer. Også slagterivirksomheden Tican har måttet trække fødevarer tilbage fra markedet. Det drejer sig om skinkeculotte med ramsløg og tomat af mærket Vilstrupgaard, der er solgt i Lidl og er mindst holdbar til 20. og 21. februar. Skinkekødet indeholder salmonella, og derfor opfordrer Fødevarestyrelsen her ligeledes til, at man enten kasserer eller tilbageleverer kødet. /ritzau/
BREAKING
{{ article.headline }}
0.11