23948sdkhjf

Igen rekordresultat hos Frokost.dk

Overskuddet hos frokostleverandøren rundede sidste år de 10 millioner kroner
Frokost.dk, der tilbyder frokostordninger fra over 40 danske køkkener, havde i det seneste regnskabår tocifret vækst og nyt rekordresultat på bøde top- og bundlinje for femte år i træk.

Omsætningen voksede med 11 procent til næsten 136 millioner kroner, mens resultatet blev 17 procent bedre end året før og landede på godt 10 millioner kroner.

- Vi var lige ved at blive kvalt under finanskrisen, men med fokus på kernekonceptet, benhård optimering, relancering af vores online-platform og stram omkostnings-styring, klarede Frokost.dk skærene, fortæller Martin Bjergegaard, der grundlagde virksomheden i 2005 ,og som fortsat ejer hovedparten af Frokost.dk gennem selskabet Rainmaking, der investerer i start-ups.

10.000 kuverter om dagen

Siden 2010 har Frokost.dk oplevet konstant vækst og sorte tal på bundlinjen, der kun er blevet større år for år. I 2015 nåede man også en vigtig milepæl, så Frokost.dk nu leverer mere end 10.000 kuverter dagligt.

Direktør Peter Dahm Frederiksen er ikke i tvivl om årsagen til succesen:

- Frokost- og cateringmarkedet er præget af mange aktører og hård konkurrence. Når vi lykkes med at vokse i et hårdt marked, skyldes det vores fokus på god kundeservice samt at vores koncept giver kunderne en virkelig fleksibel løsning med mulighed for hyppigt at skifte mellem forskellige køkkener, siger han.

Frokost.dk leverer frokostordninger til virksomheder i Storkøbenhavn, Nordsjælland samt Øst- og Midtjylland, og planen er at udvide til flere områder i 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078