23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Michelin-stjerne gæster Foodexpo

Restaurant Substans har kokkereret sig til en Michelin-stjerne, og i tre dage flytter Substans sin restaurant til Foodexpo i Herning












Team-arbejde i køkkenet



























Den aarhusianske Restaurant Substans er netop blevet hædret med en Michelin-stjerne, og til nordens største fødevaremesse, Foodexpo, flytter restauranten 6.-8. marts ind i MCH Messecenter Herning. Det sker som en pop-up-restaurant med økologisk Michelin-mad. Mens der sandsynligvis bliver rift om bordbestillingerne hos Restaurant Substans, efter at Aarhus-restauranten netop igen har hentet en Michelin-stjerne, er bordbestilling ikke nødvendig, når man besøger pop-up-udgaven på Foodexpo. - Vi glæder os til at komme ud af de vante omgivelser til Foodexpo i Herning. Vi håber at kunne give gæsterne en god oplevelse af Substans i et helt andet postnummer. Vi vil gerne give de besøgende en smagsprøve på, hvad vi kan med gode danske økovarer, siger indehaveren af Restaurant Substans, René Mammen. Michelin-restauranten Substans findes i Øko-hallen Hal E, hvor de besøgende kan smage Michelin-mad fra det nydanske/franske gourmetkøkken med økologisk mad inspireret af årstiderne. Her vil restauranten dele ud af sin økologiske madglæde. - Det er fantastisk, at vi har mulighed for at vise en restaurant med Michelin-stjerne frem til Foodexpo i Herning. Vi glæder os til at se, hvad indehaver René Mammen har at byde på og til at se hele Substans-teamet arbejde i køkkenet, siger projektleder Carina Høgsted Kirkegaard, MCH Messecenter Herning
BREAKING
{{ article.headline }}
0.094