23948sdkhjf

Sundhedsbølge løfter Castus-resultat

Castus, der producerer frugtpålæg og frugtstænger, fortsætter frem. Køge-virksomheden har fået et godt tag på eksportmarkederne og det er målet at komme ind i USA i løbet af 2008.
Siden 2002 er salget af det sunde alternativ til mellemmåltider gået markant frem. Fra at sælge fire milliponer styk frugtstænger årligt er dette tal steget til 24 millioner styk for Castus A/S. I 2008 har forretningen indbragt et resultat før skat på 5,2 mio. kr. Det skriver Erhvervsbladet i dag.

- Vi laver produkterne af naturlige råvarer uden tilsætningsstoffer og uden tilsætning af sukker. Det er med andre ord et sundt mellemmåltid som alternativ til frisk frugt. Det er nemt at have med i madpakken, i tasken eller i lommen uden, at det bliver ulækkert. Samfundets fokus på sundhed er godt for Castus, siger ejerleder Henrik Winther-Olsen til Erhvervsbladet.

Henrik Winther-Olsen er ikke itvivl om, at sundhedsbølgen i samfundet hjælper de gode resultater på vej.

For 2008 bliver udfordringerne prisstigningerne på råvarer. Eksempelvis koster figner tre gange mere end sidste år. Derfor forsøger virksomheden nu at øge eksporten af frugtpålæg. Omsætningen er god i England og nu forventer Castus at komme ind i USA inden året er omme.

Kilde: Erhvervsbladet

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094