23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Flammen vil også brænde i udlandet

Succesrig restaurantkæde gør klar til at ekspandere ud af Danmark












11 restauranter og 800 ansatte i Danmark er ikke nok for den fremadstormende restaurantkæde Flammen, der tjener millioner på at sælge kød ad libitum til sultne gæster. Nu vil Flammen også til udlandet, skriver finans.dk. - Vi har ekspanderet en del i det forgangne år med fire nye restauranter og arbejder på endnu en restaurant i centrum af København og én i Sønderborg. Og så har jeg netop været syd for grænsen for at kigge på lokaler, siger direktør Elias Grøftholdt Tychsen til finanssitet. Flammen-kæden er ejet af den sønderjyske familie Rosenfeldt Sunddal, som på under syv år har skabt en succes, der giver familien millionindtægter. Sidste år var overskuddet på 18,5 millioner kroner, og alene i 2013 og 2014 trak familien 30 millioner kroner ud af forretningen, skriver finans.dk.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.093