23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Hwy 55 får comeback

Tidligere ansat genopliver konkursramt burgerkoncept

Da den meget lille burgerkæde Hwy 55 gik konkurs i Danmark i december, var der kun to restauranter i kæden - en i København og en i Kolding.

Nu bliver restauranten i Kolding genoplivet af Hwy 55's tidligere såkaldte operations manager, Kim Carøe, der sammen med en investor har købt de danske rettigheder til det amerikanske burgerkoncept, skriver JydskeVestkysten. Restauranten i Kolding Storcenter genåbner i morgen.

Hwy 55 fik i første omgang kun et halvt års levetid i Danmark, hvor der ellers var store planer om i løbet af 10 år at etablere op imod 35 restauranter, der udelukkende skulle bruge danske råvarer.


- Kolding artede sig fint


- Jeg tror meget på konceptet med frisklavede burgere, og forretningen i Kolding artede sig fint. Det var søsterrestaurationen på Hovedbanegården i København, som tvang de oprindelige ejere i knæ, siger Kim Carøe til avisen.

Den nye ejer er oprindeligt uddannet kok, men har i mange år arbejdet for Dansk Supermarked, hvor han blandt andet har stået for at åbne Carls Jr.-restauranterne. Sidste år blev han kontaktet af Hwy 55, som ville have ham med i det nye koncept, fortæller JydskeVestkysten.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094