23948sdkhjf

Neurosearch: Testresultater overgår forventninger

NeuroSearch har succesfuldt afsluttet fase I med ACR325 og meddeler beslutning om at fortsætte udviklingen i fase II 'Proof-of-Concept' studier inden for Parkinsons og maniodepressiv sygdom.
Resultaterne af dobbeltblindede, placebokontrollerede enkelt- og flerdosisstudier med raske frivillige forsøgspersoner viser, at ACR325 har en lineær og forudsigelig farmakokinetisk profil efter oral indgivelse.

Stoffet har endvidere vist sig at være meget veltolereret op til doser og blodplasmaniveauer, der langt overstiger de forventede terapeutiske nivauer.

Som følge af disse positive fase I-resultater, som er i fuld overensstemmelse også med lovende resultater fra prækliniske studier, har NeuroSearch igangsat forberedelser til fase II-effektstudier (Proof-of-Concept) med ACR325 inden for Parkinsons og maniodepressiv sygdom. Det første fase II-studie vil blive udført
med parkinsonpatienter, der lider af L-dopa-inducerede dyskinesier (behandlingsrelaterede ufrivillige bevægelser), og med forventet start af patientindrullering i anden halvdel af 2008.

Det er planen efterfølgende at igangsætte et fase II-studie inden for maniodepressiv sygdom.

Kilde: Neurosearch

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063