23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Flammen vil også sælge kød online

Restaurant-kæden satser på at udnytte kapaciteten bedre


















Med 11 restauranter, der er propfyldt med kød i alskens varianter, har restaurantkæden Flammen godt fat i de danske kødspisere - og nu vil kæden have endnu bedre fat. Flammen har således planer om at bevæge sig lidt væk fra kerneforretningen og lancere salg af kød på nettet, skriver Børsen. - Vi har et koncept, som ikke udnytter vores kapacitet særlig godt, siger Flammen-direktør Elias Tychsen til avisen, som også nævner, at Rosenfeldt Sunddal-familien, der ejer Flammen, længe har puslet med ideen om at give forretningen flere grene. Online-salget begynder i maj, når grillsæsonen for alvor sætter ind, og navnet bliver Flammen Homemade. .
BREAKING
{{ article.headline }}
0.11