Med 11 restauranter, der er propfyldt med kød i alskens varianter, har restaurantkæden Flammen godt fat i de danske kødspisere - og nu vil kæden have endnu bedre fat. Flammen har således planer om at bevæge sig lidt væk fra kerneforretningen og lancere salg af kød på nettet, skriver Børsen. - Vi har et koncept, som ikke udnytter vores kapacitet særlig godt, siger Flammen-direktør Elias Tychsen til avisen, som også nævner, at Rosenfeldt Sunddal-familien, der ejer Flammen, længe har puslet med ideen om at give forretningen flere grene. Online-salget begynder i maj, når grillsæsonen for alvor sætter ind, og navnet bliver Flammen Homemade. .
Flammen vil også sælge kød online
Restaurant-kæden satser på at udnytte kapaciteten bedre
Med 11 restauranter, der er propfyldt med kød i alskens varianter, har restaurantkæden Flammen godt fat i de danske kødspisere - og nu vil kæden have endnu bedre fat. Flammen har således planer om at bevæge sig lidt væk fra kerneforretningen og lancere salg af kød på nettet, skriver Børsen. - Vi har et koncept, som ikke udnytter vores kapacitet særlig godt, siger Flammen-direktør Elias Tychsen til avisen, som også nævner, at Rosenfeldt Sunddal-familien, der ejer Flammen, længe har puslet med ideen om at give forretningen flere grene. Online-salget begynder i maj, når grillsæsonen for alvor sætter ind, og navnet bliver Flammen Homemade. .