23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Agger Foods tæt på at tjene penge

Soy4you-konceptet er godt gearet til fremtiden, fastslår ledelsen

Selv om underskuddet i 2015 - lige som i 2014 - var på næsten halvanden million kroner, er der masser af optimisme at spore hos Agger Foods i Aarhus.

Virksomheden, der har specialiseret sig i 100 procent vegetabilske alternativer til kød under brandet Soy4you, har i sine foreløbig fire regnskabsår endnu ikke haft plus på bundlinjen. Men det er på vej, lader ledelsen forstå efter et år, hvor selskabet modtog koncerntilskud på syv millioner kroner.

- Konceptet er nu udbygget, og med de afholdte udviklingsomkostninger er der dannet basis for en sund vækst i både omsætning og resultat allerede i 2016, hedder det i ledelsens beretning.

I løbet af 2015 blev der investeret yderligere cirka to millioner kroner i videreudvikling af basissortimentet samt i en række nye koncepter og produkter, der "helt i tidens trend rammer forbrugernes krav til sundhed, convenience og bæredygtighed".

Gearet til vækst

- Basissortimentet er færdigudviklet og i løbet af 2015 blevet finjusteret, så vi nu er gearet til vækst, skriver ledelsen, som også glæder sig over at have investeret i en fremtidssikret it-platform.

Stifteren og ejeren af Agger Foods, Poul Agger, overlod midt i 2015 direktør-roret til Søren Meng Nordby for at hellige sig opgaverne som bestyrelsesformand og udviklingschef

Inden han grundlagde Agger Foods i 2011, stod Poul Agger bag virksomheden Naturli Foods, der blandt andet udvikler, sælger og markedsfører vegetabilske mejeriprodukter under mærket Naturli´. Virksomheden solgte han i 2010 til Orkla/Dragsbæk.

Se hele regnskabet her:

Agger Foods 2015

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063