23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kølekampagne afslører varme kølediske

Hver femte butik eller fødevarevirksomhed har problemer med at overholde temperaturerne i køle- og frysediske i sommervarmen. Det viser en netop overstået kølekampagne, foretaget af Fødevareregion Syd.

Fødevareregion Syd uddelte 31 påtaler og mindre glade smileyer på deres offensiv i regionen. I alt besøgte de 152 butikker og fødevarevirksomheder.

- Man risikerer at komme ud i butikker, hvor temperaturen er op mod 15 grader i køledisken, og frostvarerne er ved at smelte. Og bakterier udvikler sig altså hurtigt i sommervarmen, så jeg synes, tallet er højt, siger Peter Sigaard, der er tilsynsførende i Fødevareregion Syd til dr.dk/trekanten.

På kontrolaktionen blev der målt temperaturer på op til 15 grader i kølediske, hvor der reelt skulle være max. fem grader.

Kilde: DR Trekanten

BREAKING
{{ article.headline }}
0.048