23948sdkhjf

Bavarian Nordic anlægger sag om patentkrænkelse

Bavarian Nordic har anlagt en sag om patentkrænkelse mod Oxford BioMedica plc, Biomedica, Inc., og Oxford BioMedica Ltd., ved United States District Court of the Southern District of California.
Bavarian Nordic er indehaver af adskillige amerikanske patenter, der relaterer sig til en svækket virusstamme af selskabets kerneteknologi, MVA-BN®, som danner baggrund for selskabets innovative koppevaccine, IMVAMUNE®. MVA-BN® er endvidere en lovende platform for udvikling af rekombinante vacciner.

Sagen anlægges med udgangspunkt i krænkelse af de tre følgende patenter: U.S. Patent No. 6,761,893, U.S. Patent No. 6,913,752 og U.S. Patent No. 7,335,364.

Bavarian Nordic har anlagt sagen med påstand om, at de indklagede parter har krænket Bavarian Nordics patenter via kommercialisering af den patenterede teknologi, hvilket har udløst større betalinger fra Sanofi-Aventis som led i en aftale om udvikling og kommercialisering af TroVax®.

Sagsanlægget mod Oxford BioMedica ændrer ikke ved Bavarian Nordics tidligere udmeldte økonomiske forventninger for 2008.

Administrerende direktør i Bavarian Nordic, Anders Hedegaard udtaler:

- Anlæggelse af denne sag er et nødvendigt skridt for os med henblik på at håndhæve vores immaterielle rettigheder. Vi har opbygget en stærk patentportefølje på MVA teknologien, som vi søger at udnytte til at understøtte og udvide vores forretning gennem indgåelse af licensaftaler. Såfremt der ikke kan opnås enighed om licensaftaler, vil vi ihærdigt forsvare vores patentposition for at undgå krænkelse.

Kilde: Bavarian Nordic

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078