23948sdkhjf

Genmab når vigtig milestone

Genmab har nået en milestone i samarbejdet med GlaxoSmithKline om ofatumumab til behandling af sklerose.
Genmab A/S har nået en udviklings-milestone vedrørende ofatumumab (HuMax-CD20®) under samarbejdet med GlaxoSmithKline. En milestone-betaling på ca. 29 mio. kr. blev udløst ved behandling af den første patient, der indgår i fase II undersøgelsen med ofatumumab til behandling af recidiverende-remitterende multipel sklerose.

- Vores samarbejde med GlaxoSmithKline forløber fortsat godt, og begge selskaber arbejder på at finde nye behandlingsmuligheder til patienterne, udtaler Lisa N. Drakeman, ph.d., Chief Executive Officer hos Genmab.

- Vi har set frem til at begynde behandlingen af patienter i den første undersøgelse med ofatumumab mod recidiverende-remitterende multipel sklerose, som er en uforudsigelig og invaliderende sygdom, fortsætter hun.

Ofatumumab er et nyt, fuldt humant, næste-generations monoklonalt antistof rettet mod et distinkt epitop, der fremtræder i en lille bue på CD20-receptoren
på overfladen af B-celler. Dette epitop er anderledes end de øvrige anti-CD20 antistoffer, som i øjeblikket er tilgængelige eller under udvikling. Ofatumumab
udvikles i henhold til en aftale om fælles udvikling og kommercialisering mellem Genmab og GlaxoSmithKline.

Kilde: Genmab A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114