23948sdkhjf

Ny bestyrelse skal løfte Harboe

Harboe-bryggeriet rejser sig på ny efter gårsdagens offentliggørelse af 2007/2008-regnskabet. Tre bestyrelsesmedlemmer skiftes ud for at realisere mere ekspansive vækstambitioner.
Skælskør-bryggeriet har i det seneste regnskabsår lidt under de stærkt stigende råvarepriser og den stadige priskrig på ølmarkedet. Men nu skal der brygges videre, og adm. direktør Bernd Griese er overbevist om, at dette var afslutningen på de dårlige tider. Det siger han til Berlingske Business.

- Vi vil være mere ekspansive, og det kræver mere ekspertise i bestyrelsen, når vi har de vækstambitioner, vi har. Derfor har min familie gjort pladsen fri til nogle nye, så man kan sige, at nu har de gjort deres pligt, og de har gjort det godt, men der skal nye kræfter til, siger Bernd Griese.

Bernd Grieses hustru Kirsten Griese og hans to ældste døtre, Vibeke Harboe Malling og Karina Harboe Laursen træder tilbage.

De nye medlemmer bliver først fundet ved bestyrelsens generalforsamling i august. Her er biotekdirektør i 7TM Pharma, Mette Kirstine Agger, administrerende direktør i tøjvirksomheden Bruuns Bazaar, Thøger Thøgersen samt reklamemanden Carl Erik Kjærsgaard, der er direktør for Gery Global Group Nordic kandidater til de tre poster.

Kilde: Business.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109