23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Vejen opkvalificerer ledige til fødevarejobs

Jobbank skal hjælpe både virksomheder og ledige












11 har lært nyt indtil nu





















Fødevirksomhederne i Vejen Kommune har brug for kvalificeret arbejdskraft, og derfor har kommunen lanceret ”Jobbank for fødevarevirksomheder”, som sørger for, at ledige får nye kompetencer og bliver klædt på til et job i fødevaresektoren. Samtidig sikrer det, at kommunens fødevarevirksomheder har adgang til kompetent arbejdskraft med netop de kompetencer, der er brug for. - Jobbanken betyder, at vi kan understøtte en fortsat udvikling inden for fødevarebranchen ved at få opkvalificeret de ledige, som er interesseret i at få et arbejde i den branche, siger Frank Schmidt-Hansen, der er formand for beskæftigelsesudvalget i Vejen Kommune. Indtil nu er 11 ledige blevet opkvalificeret, og en enkelt af dem har fået fast arbejde, mens en anden er kommet i praktik. Opkvalificeringen varer seks uger og indeholder en lang række AMU-fag. Deltagerne får hygiejnebevis og lærer blandt andet om almen fødevarehygiejne, råvarekvalitet i fødevareproduktion og brug af pc på arbejdspladsen. Et nyt hold begynder senere på året, hvor målet er at få 20 deltagere med.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.125