23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Hansens Flødeis trodsede møgsommer

Igen millionoverskud i familievirksomheden

Selv om sommeren 2015 absolut ikke var en isproducents ønskedrøm, formåede Hansens Flødeis ved Jægerspris alligevel at komme ud af regnskabsåret med et solidt overskud:

Resultatet før skat landede på knap 1,9 million kroner. I 2014, hvor sommeren var langt bedre, var overskuddet før skat på 2,17 millioner.

Bruttofortjenesten er steget fra 13,0 til 17,9 millioner kroner, men personaleomkostningerne er fulgt med op - de steg med godt 3,7 millioner til 13,8 millioner kroner.

Hansens Flødeis drives af brødrene Rasmus og Anders Eibye, som har tre tidligere generationers is-erfaring at trække på.

Brødrene kunne for nylig glæde sig over, at Hansen-isene fremover bliver solgt i Tivoli i København, og også på Roskilde Festival står der Hansen på isene. Brødrene indgik sidste år en tre-årig eksklusivaftale med Roskilde Festival.

Mælken til flødeisene kommer fra to lokale, økologiske gårde, hvor mejeriets egen mælkebil henter råvaren.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.093