23948sdkhjf

Genmab når vigtig milepæl

Genmab A / S og GlaxoSmithKline har offentliggjort positive top-line resultater fra en foreløbig analyse af fase III pivotale studie evaluering ofatumumab til behandling af to grupper af kronisk lymfatisk leukæmi hos patienter med store udækkede medicinske behov.
Aktiviteten af ofatumumab blev evalueret på 154 patienter i denne foreløbige analyse af, hvoraf 138 patienter med refraktær CLL var evaluerbare. Omkring halvdelen af patienterne (59) i undersøgelsen var refraktære over for både fludarabine og alemtuzumab. Analysen omfattede også en anden gruppe (79) der var refraktære over for fludarabine.

Ofatumumab blev generelt godt tolereret af CLL patienter i undersøgelsen. De hyppigst rapporterede bivirkninger (dem der fandt sted på et mere end 15% frekvens) var: feber, diarré, træthed, hoste, neutropeni, anæmi og lungebetændelse. Der var ingen uventede sikkerhedsmæssige resultater. Ingen af de 14 patienter, der blev testet for humane anti-humane antistoffer (HAHA) viste deres tilstedeværelse på 12 måneder.

- Vi er begejstrede for at rapportere et positivt resultat for CLL-patienterne i denne sag,sagde Lisa N. Drakeman, ph.d., Chief Executive Officer hos Genmab og fortsætter:

- Dette udgør også en betydelig landvinding for Genmab, som vi nu gå i retning af indgivelse af de første ansøgninger om markedsføringstilladelse for et Genmab-antistof, og vi ser frem til at samarbejde med GlaxosmithKline om redegørelser.

- Disse meget opmuntrende resultater tyder på, at ofatumumab har potentialet til at levere ydelser til CLL-patienter med meget refraktær sygdom og begrænsede behandlingsmuligheder. GlaxosmithKline og Genmab samarbejder om et omfattende udviklingsprogram for CLL samt non-Hodgkins lymfom (NHL), som vi håber vil yde et væsentligt bidrag til forvaltningen af disse hæmatologiske maligniteter for både patienter og deres læger, udtaler Kathy Rouan, Vice President og udviklingslederleder på GæaxoSmithKline.



Kilde: Genmab A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095