23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Jensen-køb skal sikre Stryhn's milliardomsætning

Køberen flytter sauceproduktionen til Gråsten












Købet af Jensens's Køkken skal være med til at sikre, at Stryhn's kan nå sit mål om en milliardomsætning i 2020, skriver Børsen. - Det mål skal vi både nå ved hjælp af organisk vækst og med opkøb. Derfor er købet af Jensen's Køkken det tredje opkøb i rækken. Sidste år købte vi både Royal Leverpostej A/S og Hafnia, der også producerer leverpostej, siger Kristian Kornerup Jensen til avisen. Han hæfter sig ved, at danskerne elsker saucerne fra Jensen's Køkken, som udgør 47 procent af det samlede marked for kølede saucer. Produktionen af saucerne skal efter planen flyttes til Stryhn's' fabrik i Gråsten. De skal fortsat sælges til blandt andre Jensen's Bøfhus, men Kristian Kornerup Jensen har også ambitioner om at styrke salget til den øvrige restaurationsbranche og til dagligvarebutikker.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.078