23948sdkhjf

Ventet opjustering fra Novo Nordisk

Når Novo Nordisk imorgen præsenterer sit halvårsregnskab, ventes en opjustering af indtjeningen for resten af året. Det går nemlig forrygende for salget af diabetesmedicin.
Det går godt for salget af diabetesmedicin. Så godt at Novo Nordisk forventes at opjustere, når halvårsregnskabet præsenteres i morgen, skriver Berlingske Business i dag.

- Indfrier Novo Nordisk vores forvetninger i forbindelse med halvårsregnskabet, vil der være så lidt tilbage til resten af året, at de er nødt til at opjustere, hvis det skal give mening, siger Lars Hatholt, aktieanalytiker hos Nordea.

Jyske Bank forventer også, at Novo Nordisk vil opjustere forventningerne og byder på, at den underliggende indtjening opjusteres til mellem 25 og 30 procent og indtjeningen i danske kroner til 20 til 25 procent. Sydbank tør ikke komme med et konkret bud, men tror som kollegaerne på en opjustering nu, og måske igen senere på året.

Den eneste faktor, der kan vælte den positive stemning er medicinalkoncernens store fremtidssatsning, diabetesmidlet Liraglutide, skriver avisen.

Kilde: Business

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111