23948sdkhjf

Orana har bragt danske forhold til Vietnam

Juicevirksomheden giver blandt andet medarbejderne fri om lørdagen
Rynkeby-datterselskabet Orana er i disse dage - via deltagelse på FN-konferencen Women Deliver i København - med til at sætte fokus på kvinders forhold i udviklingslande.

Og det gør Orana med masser af egen viden om emnet, idet virksomheden har afdelinger i både Egypten, Indien, Kenya, Malaysia, og Vietnam.

- I alle selskaberne opereres der med danske dyder. Udenlandske medarbejdere, som udgør 80 procent, behandles lige så godt som danske medarbejdere. I flere af landene, hvor Orana opererer er dette et stort plus, da kvinder får muligheden for at have et job og et familieliv samtidig, hvilket i disse lande ikke er normen, konstaterer Orana i en pressemeddelelse.

I Dansk Industris fotoudstilling på Women Deliver-konferencen bliver Oranas aktivitet i Vietnam skildret i billeder.

Fri om lørdagen

Hos Orana Vietnam tilbydes danske arbejdsforhold. Frokostpausen er skåret ned fra halvanden time til 30 minutter, så arbejdsdagen slutter allerede klokken 16. Personalet har fri om lørdagen, som ellers er en normal arbejdsdag i Vietnam. Det betyder, at de ansatte har bedre tid til at få arbejdet til at passe med familielivet.

Orana Vietnam har 155 ansatte, hvoraf halvdelen er kvinder. 70 procent af virksomhedens ledere er kvinder.
.
Orana udvikler, producerer og sælger forarbejdet frugt til juicer, yoghurt, is, smoothies, sirupper og bagefaste marmelader. Orana Vietnam blev etableret i 2002.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.365