23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Amo dropper buræggene

Beslutningen offentliggjort på Facebook, hvor forbrugere har kritiseret kageproducenten

Amo, der er kendt for sine brød- og kageblandinger, har brugt sin Facebook-profil til at offentliggøre, at virksomheden stopper med at bruge buræg.





I første omgang bliver buræggene skiftet ud med skrabeæg, men Amo "håber at kunne gå videre med brugen af æggepulver fra frilandsæg, når vi har adgang til tilstrækkelige mængder og af en god kvalitet", hedder det i Facebook-opslaget.





Opslaget kommer, efter at Facebook-siden gennem længere tid af forbrugere er blevet til at udtrykke sønderlemmende kritik af Amos brug af buræg.





To af de seneste lyder således:





Birgit Taggaard: Der er ikke nogen produkter heller ikke Amos der er lækre med bur æg i, ville aldrig købe det.



Bent Nielsen: Jeres mel er i top,men det vil blive endnu bedre hvis i stopper med at bruge æg fra burhøns, for det er en skammelig måde at holde høns på.





Den slags meldinger har tilsyneladende gjort indtryk på Amo, som på Facebook skriver: "Kære alle. I skal vide, at vi har læst alle jeres kommentarer og jeres engagement i Amo berører os meget. Vi er engagerede i denne sag og har siden begyndelsen af året undersøgt forskellige alternativer, når det gælder den lille del æggepulver, der er i nogle af vores kageblandinger".





Og så følger altså oplysningen om, at æggepulver fra buræg bliver skiftet ud med pulver fra skrabeæg, og at frilandsæg er målet.





















BREAKING
{{ article.headline }}
0.097