23948sdkhjf

Verdens sikreste kylling

Lantmännen Danpo tilbyder nu som den eneste i verden en salmonellafri kylling. Den høje fødevaresikkerhed er resultatet af et mangeårigt fokus på sporbarhed, indsigt i opdræt og kontrol med slagtning.
Spor fra bord til jord – Det er nemt at se, hvor kyllingen kommer fra. Gå ind på www.danpo.dk . Indtast Gård ID fra Gårdkyllingens emballage og du finder frem til gården og folkene bag den vare, du har købt. Dette er det nye koncept fra Lantmännen Danpo.

Kylling når kylling er bedst:
  • Danpo Dansk Gårdkylling er opvokset på udvalgte danske gårde med fokus på at skabe sunde og sikre kyllinger uden Campylobacter og uden Salmonella. Kyllingerne vokser op på ikke-genmodificeret foder og uden antibiotiske vækstfremmere.
  • Efter slagtning køles kyllingen langsomt ned med iskold luft til en temperatur under 4°C. Denne nænsomme nedkøling betyder at kødets gode smag bevares på bedste vis og at man står med en lækker og fast råvare i sit køkken.
  • Kyllingen kommer altid i emballage, der inspirerer med spændende tilberedning og smagfuldt tilbehør.
  • Danpo Dansk Gårdkylling er et eksklusivt sortiment af kød natural. Hel kylling og de bedste udskæringer til et godt måltid (filet/inderfilet, over-/underlår) – de første lanceringer sker i frost og senere kommer der kølede varer.
  • Frosne varianter af Danpo Dansk Gårdkylling kan købes i SuperBrugsen, Kvickly, SuperBest, Føtex, Bilka, Irma og andre førende supermarkeder fra august/september måned.


Kilde: Lantmännen Danpo

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111